Donnerstag, 20. Juli 2017

Lavička kývol Pelt a stal sa trénerom reprezentačnej dvadsaťjednotky

bet 365 />

Päťdesiatdvaročný tréner sa stal nástupcom Jakuba Dovalil, ktorému po nedávnom majstrovstvách Európy vypršala zmluva. Asociácia sa po vyradení tímu v skupine rozhodla k zmene.

Predseda Pelt na výkonnom výbore prišiel s návrhom Lavička, ostatní členovia mu to schválili. Zostávalo, len sa dohovoriť, čo sa aj stalo.

"Sme veľmi radi, že sme s bet365 mobil trénerom Lavičkom našli spoločnú reč. Bol pre nás prvý variantom v bet365 okamihu, keď bolo zrejmé, že nebude pokračovať tréner Dovalil.Veríme v ďalšie úspešné obdobie pre našu dvadsaťjednotku, "poznamenal predseda asociácie Miroslav Pelt.

Je pikantné, že Lavička vtedy od dvadsaťjednotky odchádzal, pretože ho zlákala ponuka Sparty.

Tenkrát Lavičku nahradil Jiří Kotrba, ktorému robil asistenta práve Dovalil. Ten po pár mesiacoch Kotrba nahradil, teraz sa kruh uzatvára.

Lavička v Sparte vydržal len pás mesiacov, potom bol v Austrálii, odkiaľ sa v roku 2012 vrátil do Sparty. Teraz sa vracia k jedenadvacítce.

"Vážim si tejto šance a ďakujem vedeniu asociácie za prejavenú dôveru," vyhlásil Lavička.

"Keďže som dvadsaťjednotku už v minulosti trénoval, dokážem si predstaviť, čo ma čaká.Je to síce odlišná práca ako na klubovej úrovni, ale svoje skúsenosti by som rád odovzdal v prospech dvadsaťjednotky. Spoločne s novo sa tvoriacim hráčskym aj realizačným tímom urobíme všetko pre úspech v kvalifikácii a postup na záverečný turnaj do Poľska, "povedal Lavička.

Nový kvalifikačný cyklus sa od septembra bude t ýkať hráčov narodených po 1.


januári 1994. vymenovaním Lavičky do funkcie trénera dvadsaťjednotky začína aj proces tvorby realizačného tímu.Isté je, že ako manažér bude pokračovať Jaromír Šeterle, bet365 bonus ktorý v rovnakej funkcii pracoval už pred majstrovstvami Európy.

"Na tvorbe realizačného tímu intenzívne pracujeme tak, aby sme mohli čo najskôr začať spoločne fungovať," uviedol Šeterle.

dvadsaťjednotky sa kvalifikáciu stretne s Maltou, Lotyšskom, Moldavskom, Čiernou Horou a Belgicku. Na šampionát do Poľska prvýkrát postúpi dvanásť tímov.

Do kvalifikácia sa zapojí 52 krajín, ktoré žreb rozdelil do deviatich skupín. Sedem z nich je šesťčl enných, dve päťčlenné. Priamo postúpia len víťazi skupín, štyri najlepšie celky na druhých miestach čaká baráž.

bet365 stavky

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen