Donnerstag, 20. Juli 2017

Amatérismus a hlúposť roka, hodnotí experti rozchod volejbalistiek

"Z mnohých pohľadov je to obrovské sklamanie. Simon Nausch (tréner Kolocová a Sluková - pozn. Red) úplne zdiskreditoval a poprel veľký kus práce, ktorý v českom beach odviedol, "napísal Martin Lébl na svoj facebookový profil.

Špekulácie o rozchode Kiki a Maki presiakli do médiami už v piatok, v pondelok potom dvojica na tlačovej konferencii koniec spolupráce potvrdila. V rozchodu nehrali rolu finančné problémy, o ktorých sa hovorilo, čo potvrdil David Trávníček, predseda predstavenstva zastupujúci agentúry Sport Invest.

Na vine boli mizerné výsledky z poslednej doby.Herná kríza sa prelínala i do vzťahu oboch hráčok.


"Vždy sme mali tie najv yššie ciele, ale tento rok sa nám ich nepodarilo naplniť," povedala Sluková. "Základný je, že vymizla dôvera, všetci sme mali odlišný názor."

Dvojica spolu pôsobila desať rokov a stala sa historicky najúspešnejším beachvolejbalovým párom v Česku. Podľa Lébl, účastníka olympiády v Sydney, bola chyba, že sa hráčky nesnažili ťažké obdobie prečkať

"V beachvolejbal platí viac než kdekoľvek inde, že dvaja spolu musí hrať aj v prípade, že sa neznáša. Takýchto prípadov je aj z minula veľa.Preto je toto bet 365 rozhodnutie unáhlené a označil by som ho ako úplný amatérismus. "

Lébl tiež vo svojom vyhlásení skritizoval zväzového šéfa Zdeňka Haník, ktorý súhlasil s dosadením trénera Nausche do dvoch funkcií - viedol Kolocová sa Sluková a zároveň koučoval českú reprezentáciu. "Jeho rozhodnutie sa ukazuje ako najhoršie. Nausch rozl ožil bet365 bonus obe reprezentačné dvojice. "

Okrem Kiki a Maki sa rozpadol aj pár Barbora Hermannová, Martina Bonnerová. Prvá menovaná v budúcnosti vytvorí dvojicu so Sluková. Podľa Lébl však bude zložité znova privábiť silné sponzormi.

"Predstavte si, že Maki sa Simonom pôjdu budúci rok za novým sponzorom, že by chceli peniaze na novú sezónu. Neviem si predstaviť sponzora, ktorý im tie peniaze dá.Kde budú mať záruku, že sa za dva mesiace, až nevyjdú dva turnaje, že sa nerozídu? "

Kolocová sa Sluková bet365 stavky tvorili bet365 zrejme najpopulárnejší športový dvojicu u nás. Pôvabné blondíny sa opierali aj o spoľahlivú marketingovú značku, ktorú bude teraz ťažké nahradiť.

"Nepôjde to. Ta ké výsledky už český ženský beachvolejbal dlho neurobí, "myslí si Michal Palinek, reprezentant na OH v Atlante a Sydney. "Rozbiť takhle úspešnú značku je najväčší hlúposť tohto roku."

bet365 mobil

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen