Dienstag, 11. April 2017

Rugby World Cup: kresliť na 2019, ktorý sa uskutoční bližšie turnaj

Bazén čerpať pre 2019 Rugby World Cup je pravdepodobné, že budú vykonané bližšie k turnaji aby sa znížilo riziko tri ťažkej váhe národov obývajúcich rovnakú skupinu. Anglicko, Wales a Austrália sa chystajú má rovnaký bazén budúci mesiac, napriek všetkým z nich je zaradená medzi najlepších svetových šesť strán.

Žrebovanie 2015 turnaj, ktorý je teraz presne za mesiac preč , bol vyrobený v decembri 2012, v čase, keď Wales prechodne klesol na deviate miesto v rebríčku zdvorilosť na poslednú gasp porážke v Austrálii v teste hral mimo medzinárodnej oknom, čo znamenalo, že by prestala byť jedným z najlepších o sem semien [Mnoho v hre verí draw bazéna by malo byť odložené, aby sa pokúsili zabezpečiť najsilnejšej strany sú vedené oddelene až do vyraďovacej stages.Sam Warburton: Wales sú v lepšej kondícii pre Svetový pohár, ako v roku 2011 Viac

Brett Gosper, výkonný riaditeľ svetovej ragby, potvrdil, že diskusia na túto tému sa už uskutočnili. "Budeme si, čo ideálne načasovanie," povedal Gosper. "Radi by sme sa usilovať o to, aby o niečo neskôr, ale nič to bolo rozhodnuté v tomto bode. Chcete, aby to bola pravda, odraz, myslím, polohy v čase turnaja.Pozrieme sa, že nabudúce sa zistiť, či je možné, aby sa priblížiť do turnaja. "

strany, ktorí znevažujú otras mozgu protokoly na Svetovom pohári, medzitým bude tiež spustiť riziko možných pokút z turnajových organizátorov. World Rugby bola pomoc pri financovaní a vzdelávanie zdravotníkov z Línie dvoch národov a Gosper povedal, že je "zásadné" hráči zo vše tkých 20 súťažiacich krajín zaobchádzalo rovnako.

New Hawk-Eye "smart replay" technológie navyše bude slúžiť na identifikáciu hráčov, ktorí môžu mať utrpel ranu do hlavy, okrem pomôcť televízny zápas úradníci rozhodol o tesnej rozhodnutia.Nebude žiadne loptové sledovanie grafiky zobrazené na veľkých obrazovkách - rovnako ako v tenise, napríklad - ale to je dúfal, že čas strávený v dosiahnutí presnejšie rozhodovaní bude znížená. U niektorých hier bude 33 kamier v prevádzke.

usporiadatelia tiež potvrdili, že bude prísne liek-testovací program v priebehu turnaja, s moču a vzorky krvi, ktoré majú byť zachované v prípade budúcich vedecký pokrok ktoré umožňujú ilegálne látky, ktoré majú byť detekované presnejšie.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen