Dienstag, 11. April 2017

Danny Cipriani vylúčený z Anglicka Rugby World Cup čatou

Anglicko sa rozhodli ísť do majstrovstiev sveta v ragby budúci mesiac bez Sale Danny Cipriani a takmer určite v roku 2013 Lev Alex Corbisiero.Will Carling varuje Stuart Lancaster nevybrať Sam Burgessa pre Svetový pohár Prečítajte si viac

Cipriani nebude funkcia, ak je 31-man squad vo štvrtok oznámil, zatiaľ čo Corbisiero bol bojuje za týždeň presvedčiť vedenie, že je plne pripravená na turnaji.

27-ročný Cipriani sa vždy snažila aby konečný strih s Georgom Ford a Owen Farrell založená ako v Anglicku dva hlavné mucha-polovice a Alex Goode, ktoré ponúkajú špecializované na plný chrbte back-up pre Mike Brown.Je zrejmé, že už boli poskytnuté zlé správy z o strany hlavného trénera, Stuart Lancaster, napriek výkonu pútavým z lavičky proti Francúzsku v Paríži minulú sobotu v noci.

Na začiatku svojej kariéry Cipriani takisto minul out na výbere pre turnaj 2007 a bol založený v Austrálii počas kampane 2011.Má dojem všetky konania s jeho postojmi a záväzku v priebehu sústredenia tohtoročného leta, však, a ešte by sa dalo nazvať ako náhrada, ak buď Farrell alebo Ford je zranený počas niekoľkých nasledujúcich weeks.England Stuart Lancaster dať bremeno na kolektívnej sily na Svetovom pohári družstvá D-day viac

To isté platí pre Corbisiero ak Anglicko stratí jeden zo svojich dvoch špecializovaných looseheads, Joe Marler a Mako Vunipola.V súčasnej situácii, aj keď sa zdá, Betclic-Viac informácií že Kieran Brookes, ktorý prešiel z Northamptone Newcastle tento rok v lete, bude vymenovaný v Stuart Lancaster finále 31 a vyzvané, aby poskytli scrummaging kryt na oboch stranách prednej rade.


vyhliadky Harlequins 'Nick Veľká noc boli tiež posilnená pretrvávajúcej neistote ohľadom zápasu spôsobilosti Gloucesteri No8 Ben Morgan.Ten urobil úžasne dobre pre návrat do rugby tak skoro potom, čo zlomil nohu hrať za svoj klub v januári, ale Anglicko nemôže dovoliť naštartovanie turnaj budúci mesiac v ničím menším než tryskom. "Nemôže sa vrátiť k jeho najlepšie ihneď a čas je ťažké," pripustil Andy Farrell, Anglicko chrbát tréner.

Plná družstvo má byť potvrdený pre zvyšok tímu vo štvrtok ráno predtým, než je verejne oznámená. Lancaster sa volať 17 vpred a 14 chrbta, s Harlequins 'Chris Robshaw už potvrdený ako kapitán.

Betclic-Vyzdvihnúť bonus

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen