Dienstag, 11. April 2017

Získajte zadarmo 250 Sk! Pridajte sa do stávkarskej komunity Tipsportu

PR článok: Založte si účet v Tipsporte a dostanete zadarmo 250 Sk , ktoré môžete využiť na svoje prvé stávky. K tomu navyše získate aj možnosť zahrať si o vstupný bonus vo výške až 10 000 Sk. Predovšetkým sa ale stanete súčasťou najväčšej komunity stávkarov.
V stávkarskej komunite Tipsportu sa budete môcť inšpirovať předzápasovými analýzami úspešných stávkarov, ktorí sú dlhodobo v zisku. Medzi autormi analýz nájdete ozajstné expertov, ktorí majú o športe dokonalý prehľad. Stávkari ako horacek08 , craving alebo zajdapv sú skutočnými znalci tenisu.Na futbalovom trávniku sú zase ako doma Stojcev , jedlicka18 či Hanadam a ich kolegovia Massi22 , holub68 < / i> a nikemon vám svojimi analýzami ukážu, na čo je dobré sa zamerať v hokeji.
Spomínaný stávkar holub68 má zaujímavý tip na finále Ligy majstrov medzi Realom Madrid a Atléticom. V zápase podľa neho "Biely balet" vystrelí najmenej sedemkrát na bránu svojho mestského rivala. "Real síce skončil v ligovej tabuľke na treťom mieste, ale má útočný potenciál v podobe Snajper Benzema, Baleho a hlavne potom super strelca a držiteľa Zlatej lopty Cristiana Ronalda, ktorý je schopný hranicu siedmich striel na bránu súpera pokryť sám.Do štatistík FIFA sú navyše zaznamenávané aj blokované strely, čo znamená, že táto hranica je veľmi reálna už v 1. polčase, " píše holub68 vo svojej analýze.

Inšpiráciu pre svoje stávky môžete okrem analýz nájsť aj v Tiket aréne, prehliadke tých najzaujímavejších tiketov zostavených stávkari Tipsportu. Nájdete tu tikety, na ktoré sa ich autor nebál "naložiť" veľký balík peňazí alebo tikety, kde zatiaľ všetky zápasy vychádza. Vyberte si tiket, ktorý sa vám najviac páči, vytvorte si rovnaký a potom len spoločne čakajte na výhru.
Zaujalo vás to a ešte v Tipsporte nesadíme? Vstúpte do najväčšej stávkarskej komunity aj vy.Založte si TU účet a dostanete úplne zadarmo 250 Sk na svojej prvej stávky! Takýto bonus v žiadnej inej stávkovej kancelárii nenájdete.


Táto akcia platí do 13. 7. 2014.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen