Samstag, 15. April 2017

Matthew Stafford je päť pristátie poslať Lions k víťazstvu nad mizerným Eagles

Matthew Stafford a Calvin Johnson kombinované pre jednu z najlepších hier, ich kariéry, pomáha vzdúvajúce Detroit Lions posielať Philadelphia Eagles navíjanie.

Stafford zviazané kariéru high five s povolenie pristátie. Tri z nich boli Johnsonovi, ktorý tiež viazaná osobný rekord, v 45-14 oponovanie Philadelphie vo štvrtok. NFL víkendové predpovede: Broncos mohli udusiť oslabený Patriots Viac

Levy (4-7) získali tri rovný tejto sezóne a tri v rade, vo svojej výročnej vďakyvzdania hry. Eagles (4-7) sú na tri herné porážok.Majú povolené aspoň 45 bodov v dvoch priamych hrách v jednej sezóne prvýkrát v histórii tímu.

Stafford hodil po dobu dlhšiu ako 200 yardov a tri pristátia bez obratu podľa polčasu, pomáha Lionslead 24- 7. Skončil 27 z 38 pre 337 yardov a hodil päť TDs štvrtýkrát v kariére. Johnson mal osem úlovkov pre 93 yardov a tri TDS, zodpovedajúce svoju kariéru vysoko nastavenej v roku 2010.

Potom, čo nie je hádzanie Johnsonovi veľa čoskoro v hre, Stafford začal prepojenie s hviezdami prijímačom.Eagles nemohol robiť nič o tom, hlavne na začiatku cornerback Nolan Carroll opustil hru so zlomenou pravý členok a bol nahradený nováčik Eric Rowe.


Stafford hodil 25 Yardu vysoké na konci zone, kde len šesť stôp 5 palcov Johnson mohol chytiť, dať Detroit dopredu 24-7 s 12 sekúnd vľavo v prvej polovici roka. Rozohrávač sa zdá byť kliknutím hier zvolaných útočnej koordinátor Jim Bob Cooter, ktorý nahradil vypálené Joe Lombardi pred mesiacom.

Využívať Johnson v one-on-one pokrytie, Stafford hodil 4- a 3-yard TD prechádza Johnson v treťom štvrťroku.

Eagles quarterback Mark Sanchez sa začal v mieste Sam Bradford, ktorý bol neaktívny zranenie ramena.Sanchez dokončené 19 z 27 povolení pre 199 yardov a dve TDS.

Sanchez bol schopný spojiť s prijímačmi, keď mal čas, ale to sa nestalo príliš často.

Detroit Ezekiel Ansah mal kariéru-high štyri vrecia, z ktorých jeden vynútené mrmlať Sanchez. Levy mal šesť Bet365-Zobraziť viac vriec ako tím, rovnajúca sezóna vysoká.

Po Lions Knockback na svojej prvej jazde, robili, čo chceli na trestný čin.Stafford začal bodovania paľbu s ôsmimi Yardu k Theo Riddicka, kto robil ostrý prechod na vnútornej strane sa dostať preč od Linebacker Mychal Kendricksová neskoro v úvodnej štvrtine.

Eagles zviazal hru na následná držanie pri Sanc hez limitovaný 80-yard pohon s 2-Yardu k Brent Celok skoré v druhom štvrťroku.

Stafford hodil go-napred, 2-yard TD uprostred cez druhom štvrťroku na Golden tate, ktorý postavili ako obranca a šiel do bytu, kde lopta chytil a zastavil, nechal bezpečnostné Walter Thurmond beh okolo neho.

Stávkovanie na Bet365

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen